Mag ik me even voorstellen ?

Ik ben Mathilde Vranken. Al meer dan veertig jaar werk ik met bloesemremedies. Dat was in de beginperiode helemaal niet vanzelfsprekend.

Omdat het niet goed ging met mijn gezondheid rond mijn achtentwintigste ben ik de Bach-blo

Dank zij de remedie Yarrow – de witte duizendblad in het nederlands - stoptenesems gaan gebruiken. Dit waren nog de origenele, door Dr. Bach zelf gemaakt. Daar heb ik uit geleerd dat als de bloesemremedies op de juiste wijze gemaakt worden, ze eigenlijk “levenslang” meegaan. Ik geraakte echter niet uit mijn gezondheidszorgen. Maar ik wilde verder leven. Mijn dochter, die toen nog heel klein was, was daarvoor de sterkste drijfveer. Gelukkig zijn toen de Californische remedies op mijn weg gekomen. Ze hadden en hebben het voordeel om veel sterker tewerken dan de Bachremedies. Bovendien kunnen zij veel meer gemoedstoestanden in de kern aanpakken.

mijn bloedingen en kon ik stilaan weer op krachten komen. Uit dank voor deze remedie
heb ik mijn zaak de naam Yarrow gegeven. Duizendblad versterkt je innerlijk licht
en beschermt je aura tijdens negativiteit, disharmonie of kwetsbaarheid. Zo voelt het ook
als je in onze winkel binnenkomt : aangenaam, prettig en rustig om aan te voelen, een plek om gewoon te zijn, tot jezelf te komen, om ondersteuning te vinden voor een levensbreed gamma aan vragen, en vandaar uit weer het leven aankunnen met blijheid en vertrouwen in jezelf.

Zelf organiseerde ik ook cursussen waar deze bloesemremediemakers uitleg konden geven over hun eigen remedies .Dit is heel  boeiend. Mijn opleidingen in etherische oliën en celzouten hebben het geheel compleet gemaakt. Ik heb zelf ook een heel drukke praktijk gehad, met heel veel tevreden mensen. De mensen vragen mij nog regelmatig of ik voor hen geen bloesems wil uitzoeken. Die praktijk heb ik 28 jaar met plezier gedaan. De kennis die ik daar heb opgedaan deel ik nog altijd graag met de mensen en in de cursussen die ik geef. Stilaan ben ik ook begonnen met de verkoop van bloesemremedies en etherische oliën. Zowat 15 jaar geleden opende ik een winkeltje in mijn privé-woning. Dat werd echter snel te klein. Zo zijn we verhuisd naar het huidig adres. We hebben ook daar de winkel stelselmatig moeten vergroten tot  wat hij nu is. Daarbij zijn we trouw gebleven aan onze naam : wat je bij ons vindt is zuiver, licht, subtiel, roept het beste in jezelf op en geeft steun in het dagelijks leven, zodat het je zelfvertrouwen te goede komt en je met een blij gemoed verder kan gaan met je leven.Ik heb aan mezelf beloofd dat als ik zou genezen met de bloesemremedies, ik mij hier verder in zou bekwamen en mijn kennis ook uitdragen. Dat heb ik ook gedaan. Ik heb vele cursussen gevolgd. Vooral in het buitenland omdat bloesemremedies in België helemaal niet “ in” waren en ook niet veel toegepast werden. Dat was vooral in de jaren zeventig,  tachtig. De bloesemremedies waren toen in opmars. Door mijn vele buitenlandse kontakten heb ik ook persoonlijk kennis kunnen maken met de pioniers van nieuwe remedies :Ian White van Australie, Steve Johnson van Alaska, Bram en Miep Zaalberg van Nederland,Sabina Petitt van de zeeremedies, Carla Baas van de Yanarememdies, Tamaya van de Himalayaremedies, enz.....

Onze eigen bloesemremedies zijn de bekroning van ons jarenlang intensief werken met bloesemremedies. Het verstrekken van informatie en het geven van cursussen over bloesemremedies en hun werking is mijn levenstaak. Ook onze bekende engelenruimte achter in de winkel, waar je engeltjes vindt van klein tot groot, is een plezier om naar te kijken, er te zijn,.....te genieten van hun uitstraling.

We heten je dan ook heel hartelijk en liefdevol welkom in onze winkel.