Bloesemremedies uit Hawai

Hawaiian Essences

Gemaakt door Jane Bell

BamBoo orchid: voor het ontwikkelen van liefdevolle relaties, zowel persoonlijk, als universeel. Bevrijdt je seksuele en relationele leven van alle culturele conditionering en/of wonden uit het verleden. Zorgt dat je jezelf kunt laten zien, dat je gezien kunt worden en dat je jezelf gaat waarderen om wie je werkelijk bent.

Banyan Tree: aard je tijdens je groei en uitbreiding en tijdens momenten van overgang en verandering. Maakt rustig wanneer je leven "op zijn kop staat", wanneer je moe of gespannen bent of wordt overweldigd door alles wat er op je afkomt.

Caldera: helpt met het loslaten van jezelf blokkerende patronen zoals uitstel, gebrek aan concentratie of traagheid. Versterkt de kracht, die je bezit, om zelf je werkelijkheid te vormen en te veranderen.

Coconut Palm: versterkt de kwaliteiten acceptatie, flexibiliteit en kracht, wanneer je te maken krijgt met veranderingen. Zorgt voor het ontwikkelen van je natuurlijke capaciteiten zoals vindingrijkheid, veerkracht, vernieuwing en interesse.

Coral: maakt dat je gemakkelijk een structuur in je leven kunt aanbrengen, waardoor je ook in je drukke dagen voor plezier en ontspanning kunt zorgen, zodat stress kan verminderen en je het langer kunt volhouden. Helpt met het loslaten van de schuldgevoelens, die je krijgt wanneer je de tijd neemt voor jezelf en ze zorgt er bovendien voor dat je jezelf op de eerste plaats zet.

Cup of Gold: herstelt het vertrouwen, dat het plezier de gids is op de weg die je gaat. Geeft je de steun om je kompas, je bron van vreugde, te kunnen volgen en helpt je om de juiste richting aan te houden wanneer diepe evolutionaire impulsen je leiden naar je levensdoel.

Dolphin Blessings: verjongt door het gevoel van een diepe onderlinge verbondenheid, een herinnering datje een deel van alles bent en hier toe behoort. Versterkt het gevoel, dat rust, spelen, liefde en plezier je lichaam een grotere gezondheid en een goed gevoel geven.

Dwarf Poinciana: voedt de innerlijke vlam, die zorgt dat je initiatieven kunt nemen, kunt mee creëren en het leven kunt vieren. Opent je voor het ervaren van een diep gevoel van vreugde.

Hibiscus Pollen: maakt alle kwaliteiten van alle aspecten van je leven in je wakker, zowel creatief, spiritueel, seksueel, als in je relaties. Helpt je om je dromen, visies en intenties om te zetten in concrete actie.

Lava: brandt alle weerstand weg, die je hebt met betrekking tot het vervullen van je levensdoel. Voor het toestaan van de innerlijke passie en kracht, die je nodig hebt om de expressie van je unieke talenten en kwaliteiten te kunnen voeden.

Male Papaya: helpt je om je met gratie en soepelheid te kunnen manifesteren, in plaats vanuit kracht. Zorgt voor de ontwikkeling van je leiderschapskwaliteiten en versterkt het zelfvertrouwen doordat je jezelf toestaat om je positieve bijdrage, hier op de aarde, te zien.

Monkeypod Tree: voor het ontwikkelen van een gezonde, mannelijke en voedende energie, die je beschermt tegen invloeden van buitenaf die je kunnen verwarren en die zorgen, dat je je oorspronkelijke manier van leven, leven vanuit een levensdoel, verstoord wordt. Geeft je het beschermende gevoel van een grote, veilige, zorgzame cocon, waardoor je kunt ontdekken wie je bent en waarom je hier bent.

Night Blooming Cereus: helpt je met het overwinnen van de angst voor de innerlijke duisternis van de ziel en de duisternis om je heen. Laat je contact maken met de ongelooflijk mooie schoonheid van je ziel in zijn universele en aardse eenheid en verbrijzelt het idee dat je niets waard bent en imperfect bent. Zorgt ervoor dat je aardig voor jezelf kunt zijn en jezelf kunt waarderen.

Noni: versterkt je wil, de motivatie en de wens om gezond te zijn. Stimuleert de bewustwording en het inzicht in de onderliggende oorzaak van ziekte en disharmonie. Geeft de acceptatie van jezelf en de bezieling voor je helende reis.

Peace Beach: brengt je terug naar de plaats van je innerlijke rust en helpt met het loslaten van de gewoonte om voortdurend te moeten bezig zijn. Beter herkennen wanneer je uitgeput raakt. Bevordert het gevoel van veiligheid, zodat je het rustiger aan kunt doen en de rust krijgt die je nodig hebt en verdient.

Plumeria: geeft je het inzicht dat plezier een wezenlijk, dagelijks bestanddeel is van de voeding in je leven. Ze helpt je om jezelf toe te staan om op een gezonde manier plezier te hebben, wat je voeding geeft en stimuleert. Een tegengif voor een te serieus leven, maakt het hart lichter en laat je op een speelse manier naar het leven kijken.

Pua Kenikeni: moedigt je aan om je te ontspannen, waardoor je je weer kunt opladen. Leert je hoe je jezelf weer kunt opladen en geeft je tegelijk het inzicht hoe je de tijd en energie, die je aan anderen geeft, kunt verdelen. Helpt uitputting te voorkomen, doordat je voor jezelf gaat zorgen.

Rainbow shower Tree: geeft je een gevoel van veiligheid, waardoor je je kwetsbaarheid kunt accepteren en vertrouwen krijgt in hoe het leven zich ontvouwt. Zorgt voor de versterking van de groepsharmonie, doordat ze draden van engelenhaar weeft in de structuur van de familie en gemeenschap.

Royal Poinciana: bied je een schuilplaats van emotionele bescherming, wanneer je ondersteuning nodig hebt. Geeft steun wanneer anderen veel van je eisen of wanneer je voor anderen moet zorgen. Verbind je met de wijze, levengevende, vertrouwenswaardige erfenis van de vrouwelijke oergeest.

Sacred Quest: neemt je mee op je innerlijke reis om je diepste waarden en doelen te ontdekken. Een goede remedie om je de weg te wijzen tijdens de transformaties in je leven, die vragen om het opnieuw definiëren en duidelijk maken wie je bent en waar je naar toe gaat. Een goed hulp bij veranderingen, wanneer het oude al los gelaten is, maar het nieuwe nog niet geboren is.

Sea Turtle: leert je hoe je je ruimte met anderen kunt delen, zodat de verbinding je voedt in plaats van uitput. Versterkt zowel het bewustzijn als de waardering van de onderling afhankelijke relatie met de natuur. Zorgt dat je in iedere omgeving kunt bewegen met gratie en sereniteit.

Splendid Palm: laat je de vrijheid van onschuldig sensueel plezier ontdekken, zonder schaamte of angst. Geeft een evenwicht tussen speelse onschuld en gezonde verantwoordelijkheid op het gebied van het ontdekken van sensualiteit, voor degenen die het zijn kwijtgeraakt nooit hebben gekend.

Sunrise: geeft je het gevoel dat iedere dag een nieuwe dag is en laat je er met nieuwsgierigheid   en vol verassing voor openstaan. Zet teleurstellingen en niet uitgekomen verwachtingen in een perspectief, met een blij optimisme voor wat zal komen.

Tiare Gardenia: zorgt voor een energetische buffer voor je gevoel waardoor je je beter in je lichaam voelt, wanneer je wordt blootgesteld aan zowel sociale, energetische als elektromagnetische prikkels uit de omgeving.

Timelessness: staat je toe om het rustiger aan te doen en verandert je relatie met de tijd, waardoor je inzicht kunt krijgen in wat het belangrijkste is voor jou. Zorgt dat je geaard bent en dat je de tijd goed kunt gebruiken en kunt genieten van het hier en nu.

Whale: maakt je ontvankelijk voor je innerlijke leiding en geeft inzicht in de patronen die de persoonlijke en collectieve evolutie beïnvloeden. In een tijd waarin oude systemen in elkaar storten en nieuwe ontstaan, helpt deze remedie je om je zowel te focussen op het grote geheel, als om je eigen aandeel in de verandering van oud naar nieuw te zien. Moedigt je aan om vanuit liefde te handelen.

White Pond Lily: helpt met het openen en sluiten, in antwoord op de natuurlijke ritmes in je leven. Laat je weten, wanneer het tijd is om uit te breiden, te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan of dat het de tijd is om te rusten, te verteren, te integreren en te incarneren.

Wind: helpt met het loslaten van wat achterhaald is in je houding, je verwachtingen, je gewoonten en je benadering van het leven. Zuivert je gedachten, waardoor je het leven kunt waarnemen, in het hier en nu en met een heldere visie en doel.

Combinaties

Clean Sweep™ - Clearingformula -Coconut Palm- Rainbow Shower Tree- Sunrise- Wind.

Clean Sweep zorgt ervoor dat je geest en emoties gereinigd worden van niet werkende patronen, zodat er ruimte komt voor wat zich manifesteert. Verbetert je stemming, moedigt je aan om verandering te omarmen, terwijl je gericht blijft op je doel. Dit is een heel goede remedie om ruimtes mee te reinigen.

Moon™ - Playtime formula-Dwarf Poinciana-Rainbow ShowerTree-RoyalPoinciana.

Hula Moon omringt je met moederlijke koestering en warmte, zodat het zoete, speelse, luchtige en het spontane van jezelf zich kunnen uitleven in de stroom van het leven. Als je het gevoel hebt dat je veilig bent en er voor je gezorgd wordt, kun je de kunst van het spelen gaan ontwikkelen en kun je gaan genieten van het leven.

Naked Self radiance formula - Bamboo Orchid - Dolphin Blessings- Hibiscus Pollen.

Zorgt dat je niet langer onzichtbaar bent en dat je volledig jezelf kunt zijn. In plaats van te oordelen, voel je jezelf vertrouwd en moedig, laat je je innerlijke schoonheid zien en deelt je gaven met de wereld. Het is zo gemakkelijk om te weten wie je bent als je jezelf kunt zijn!

Passion & Purpose™ - Guiding light formula - Male Papaya - Monkeypod Tree - Splendid Palm.

Passion & Purpose geeft het directe gevoel van gezonde mannelijke energie. Daardoor kunnen verstoringen in je waarneming, je ervaringen en in de uitdrukking van je mannelijke natuur geneutraliseerd worden. Het ondersteunt de omzetting van je innerlijke doelen en visies in de werkelijkheid. Het helpt je om je volledige potentieel te manifesteren. Je krijgt oog voor het welzijn van anderen, kunt ze leiding gaan geven en bescherming terwijl ze groeien.

Pleasure full™ - Embodiment formula - Cup of Gold - Coral - Hibiscus Pollen - Plumeria - Pua Kenikeni.

Pleasure full ondersteuntje bij het manifesteren van gezond plezier, dat je echt voedt en zorgt dat je je goed voelt. Geeft je het vertrouwen dat plezier je zal leiden naar dat wat goed en juist voor jou is. Geef jezelf toestemming om ten volle van het leven te genieten.

Replenisch - Deep rest formula - Dolphin Blessings - Peace Beach- Rainbow Shower Tree.

Replenish helpt je bij het in stand houden van je bron van innerlijke rust, waardoor je jezelf weer kunt opladen, kunt herstellen, ontspannen en groeien. Zorgt dat je niet in de stress schiet, maar je weer kunt verbinden met je innerlijke plaats van rust. Deze combinatie zorgt voor een diepe slaap, waardoor je jezelf op alle niveaus kunt vernieuwen.

Timeless Presence™ - Self attunement formula-Sacred Quest-Timelessness.

Timeless Presence vormt een brug tussen de innerlijke en de uiterlijke wereld en verbind je met het heilige. Maakt het mogelijk dat je diep kunt gaan en echt kunt luisteren naar je innerlijke leiding voordat je tot actie overgaat. Gebruik bij meditaties, visualisaties, het versterken van je intuïtie en om je te verbinden met de spirituele wereld.

Veil Of Light™ - Inner refuge formula - Plumeria - Pua Keni Keni - Tiare Gardenia - White Pond Lily.

Veil of Light wikkelt je in een cocon van veiligheid en bescherming en zorgt dat je je kunt ontspannen te midden van energetische, elektromagnetische en sociale prikkels. Zorgt dat overgevoelige mensen hun veilige zone uit kunnen komen, terwijl ze zich toch beschermd blijven voelen.

Sprays

Clean Sweep™ - Clearing spray. Clear Sweep reinigt en verfrist je energieveld en je omgeving. Spray royaal om je heen, om je stemming te verbeteren, je geest te verlichten en om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. De versterkende effecten van de essentiële olie van de black spruce, lavendel, citroen en pepermunt geven deze spray een dynamische, levendige energie.

Naked – Self radaiance spray Bevrijd je innerlijke scnoonheid en zorgt ervoor dat je jezelf kunt laten zien, zodat je jezelf uit kunt drukken en je kwaliteiten kunt delen met de wereld. Spray als je gezien wilt worden en gewaardeerd wilt worden voor wie je werkelijk bent. Het is gemakkelijk te weten wie je bent als je jezelf bent! De exclusieve essentiële oliën van bergamot, jasmijn, jasmijn sambac, zoete sinaasappel, tulsi, basilicum, vanille en vetiver verzorgen je met hun verrukkelijke schoonheid.

Replenish™ - Deep rest spray. Replenish kalmeert je geest en lichaam, brengt je in een diepe ontspanning. Gebruik de Replenish om je evenwicht te herwinnen op momenten van veel stress, om je energiereserves te herstellen en voor een rustige slaap, voor je gaat slapen. De verjongende essentiële oliën van lavendel, jasmijn, rode mandarijn en mandarijnschil geven deze spray zijn vernieuwende werking.

Veil of Light™ - Inner refuge spray. Veil of Light wikkelt je in een cocon van veiligheid en bescherming en creëert een innerlijke toevluchtplaats tegen energetische, elektromagnetische en sociale prikkels. Gebruik de Veil of Light om je veiliger te voelen als je buiten in de wereld bent. De zeldzame en exclusieve essentiële oliën van bergamot, groene mandarijn, witte lavendel en witte lotus wikkelen je in een uiterst fijne sluier van rust.