Beste bezoeker,

Bloesemremedies Yarrow organiseerd op regelmatige basis verschillende cursussen. Zo kan u optimaal kennis maken met de bloesemremedies en celzouten, de werking ervan en de energetische krachten die ze bezitten.

Ons cursusaanbod :

U kan zich inschrijven op deze cursussen met het inschrijvingsformulier dat u terugvind onderaan de informatiepaginas over deze cursussen.

Alle cursussen gaan telkens door op zaterdagen en lopen van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Zij vinden plaats in de cursusruimte boven de winkel, Thonissenlaan 86, 3500 Hasselt. De Thonissenlaan is dat gedeelte van de kleine ring rond Hasselt (“groene boulevard") dat net achter de kanaalkom begint. Aan de kanaalkom vindt je parkeerplaats. Thonissenlaan 86 is het derde huis aan je rechterkant op de boulevard wanneer je vanuit de kanaalkom de stad binnen wil gaan aan de Holiday Inn. Wie met de bus of trein komt kan aan het station om de vijf minuten de “Boulevardpendel”bus nemen. Deze stopt recht voor de winkel, halte “Molenpoort”

Waarom cursus volgen bij Bloesem Remedies Yarrow ?

 

1 Je volgt les bij Mathilde die er van bij het begin van de komst van de (Bach)bloesems in België bij was. Bloesem Remedies Yarrow is een pionier met meer dan 40 jaar ervaring ! Intussen hebben we onze eigen bloesem- en edelsteenremedies ontwikkeld en onze zeer veel gevraagde eerste hulp remedie, een krachtige aardebinder en toch zachtwerkend.

2 Je volgt les bij iemand die jarenlang een overvolle succesvolle praktijk gehad heeft. Je krijgt dus les op basis van ondervinding en je kan meegenieten van al deze praktijkervaringen.

3 Je hoeft helemaal geen verstandelijke knobbel te hebben om met resultaat de cursus te kunnen volgen.. Bij Bloesem Remedies Yarrow wordt cursus gegeven op een manier die voor iedereen haalbaar is.

4 Bij Bloesem Remedies Yarrow ga je niet studeren, maar wel « leren ». Hiermee bedoelen we dan ervaringen opdoen, ervaringen uitwisselen en bespreken, zelf remedies uitzoeken voor jezelf en voor anderen de basis vormen van de cursus. Je gaat je kennis over bloesemremedies opbouwen vanuit jezelf, niet vanuit de theorie, maar vanuit de praktijk.

Stap voor stap ga je meer inzicht verwerven in wie je feitelijk bent, hoe belangrijk dat is, hoe je hiermee om kan gaan en welke uitstekende en onvervangbare hulp bloesemremedies voor je betekenen. Dit proces heeft (verwerkings- en groei)tijd nodig. En dus is het goed dat de cursus over een langere tijd gespreid is.

5 De manier van cursus geven sluit dus aan bij het wezen van de bloesemremedies zelf. Deze zijn per definitie vrouwelijk van energie. In de cursus is «  zijn » even belangrijk als doen ! Je zult ook stap voor stap ontdekken welke fantastische kwaliteiten je allemaal bezit en helemaal niet wist. Je gaat ook ontdekken hoe heilzaam het inzetten van die kwaliteiten is voor jezelf en anderen, ook voor onze huisdieren en planten. Je intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei gaan vooruit. Je krijgt bovendien technieken aangereikt om met deze intuïtie aan de slag te gaan en zo te leren hoe bloesemremedies je de weg wijzen om de oorzaak of de oorzaken van het probleem op te lossen. Vooral : spiegels leren begrijpen in ons dagelijks leven.

 

6 De besproken remedies blijven niet beperkt tot de klassieke « Bachremedies ». Een heel brede waaier van uiterst kwaliteitsvolle remedies komen aan bod. Je gaat proefondervindelijk de verschillen leren kennen en leren inzien wat het nut van deze diversiteit is. Cursus volgen bij Bloesem Remedies Yarrow is kiezen voor hetgevoel, voor aarding en voor stroming. Allemaal vrouwelijke kwaliteiten en voor de toekomst.

7 Je leert ook « holistisch » te werken : niet enkel met de klassieke bloesemremedies, maar ook met edelsteenremedies, etherische oliën en celzouten. De bloesemremedies blijven natuurlijk het belangrijkst. Maar oliën en celzouten zijn ondersteunend op het fysieke vlak.

8 Tijdens de gehele cursusduur heb je recht op kortingen op alle bloesemremedies die je aankoopt. Bloesem Remedies Yarrow wil haar cursisten echt de kans geven om ervaringen op te doen om inzicht te geven te verwerven dat het eenvoudig ook anders kan !

9 Gaat het je al eens minder goed in het leven, wil je daar iets aan doen, of bewust aan jezelf werken, of je kennis vergroten, kom dan naar deze cursus. Je zal zien dat je snel weer beter bent door het inzicht dat je verworven hebt. Je kan daarvan leren voor jezelf. De anderen kunnen ook ondervinden hoe bloesemremedies werken en hoe je daar mee kunt omgaan om in harmonie met jezelf en anderen door het leven te gaan. Zeker in de tijden waar wij nu in leven, waar alles sneller moet gaan en vele mensen het moeilijk hebben om dit bij te kunnen houden zonder stress, of zichzelf te verliezen in al die drukte van het leven..