Cursus Bloesemremedies

 

We richten opnieuw een cursus bloesemremedies en celzouten in. Wat gaan jullie leren  ? 

 

Wat zijn bloesemremedies ? Achtergronden. Hoe worden bloesemremedies gemaakt ? Hoe werken ze en , waar beginnen ze hun werking in ons bewustzijn ? Het devawerk en de afstemming op de planten. Diepere achtergronden en inzichten in de plantenwereld. Op welke manier kan je bloesems uitzoeken, zowel voor jezelf als voor anderen ?

 

De verschillende bloesemremediesystemen met o.a. de Healing Herbs en Deva (beide Bachbloesems), Bloesem Remedies Yarrow, de Nederlandse, Californische, Australische remedies, Alaska bloesem- en edelsteenremedies. Met uitleg van vormen, structuren en kwaliteiten van de plant in samenwerking met de mens. Dit alles ondersteund met dia’s. Het uitzoeken voor de verschillende polariteiten : het Hogere Zelf en de aarde, de innerlijke man en vrouw, de vader, de moeder, het verleden en de toekomst in relatie met de wet van oorzaak en gevolg. Remedies uitzoeken voor anderen : ouders, kinderen. Het uitzoeken van het doel in je leven. Thema’s angst en verdriet.

 

De innerlijke therapeut : de basis van je praktijk. Het therapeutisch gesprek, jezelf leren aarden. Het leren afschermen van negativiteiten. Het uitwendig gebruik van bloesemremedies.. Hoe werken spiegels en hoe kan ik hiermee werken ? Dit alles ondersteund met visualisaties en praktische oefeningen. Werken met bloesemremedies en etherische oliën, herkennen van geuren. Het leren gebruiken van etherische oliën voor jezelf en anderen, massages met oliën. Werken met celzouten .Een diploma is voorzien bij deze cursus.

 

 

De cursussen gaan door op zaterdag   16 november en 14 december 2024,  25 januari 2025, 22 februari, 15 maart, 29 maart,  26 april, 10 mei, 24 mei, 14 juni 2025 .De cursussen lopen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Gelieve schrijfgerief, lunch en drinken mee te brengen. Wij zorgen voor biothee , koffie en koekjes.

 

De cursus vindt plaats,Thonissenlaan 86, 3500 Hasselt. De Thonissenlaan is dat gedeelte van de kleine ring rond Hasselt (“groene boulevard") dat net achter de kanaalkom begint. Aan de kanaalkom vindt je parkeerplaats. Thonissenlaan 86 is het derde huis aan je rechterkant wanneer je vanuit de kanaalkom de stad binnen wil gaan aan de Holiday Inn. Wie met de bus of trein komt kan aan het station om de vijf minuten de gratis “Boulevardpendel”bus nemen. Deze stopt recht voor de winkel.

 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 1150,00 € zoals aangegeven op het bijgevoegde inschrijvingsformulier. Om deel te kunnen nemen is wel vereist dat het inschrijvingsformulier op voorhand terug gezonden wordt. Wie inschrijft en betaalt voor 1decembert 2023 ontvangt een korting van 10 % en betaalt 1035,00 €.Het is mogelijk per les te betalen, maar dan is er geen korting mogelijk..

 

Het aantal deelnemers wordt beperkt gehouden omdat we iedereen aan bod willen laten komen.

 

 klik hier om het inschrijvingsformulier te downloaden