De nieuwe basiscursus celzouten van Dr. Schüssler vindt plaats op de zaterdagen 1 februari 2025,1 maart en 12 april 2025..

 

De inhoud van de cursus

 

Komen ondermeer aan bod : Wat houden celzouten in ? Hoe werken ze ? Hoe kan je ze gebruiken voor zowel thuis als in de praktijk ? Waarom ontstaan er mineralentekorten ? De gelaatsdiagnose van de 14 Schüsslerzouten. De werking van de eerste 12 celzouten op je lichaam en 2 belangrijke hogere celzouten. Hoe doseren ? Welke reacties zijn mogelijk ? Hoe kunnen we celzouten uitwendig gebruiken ? Waar let ik op bij het uitzoeken van celzouten ?De geestelijke achtergronden en de energetische werking van de celzouten. We oefenen in de bepaling van de juiste celzouten op basis van een speciaal daartoe ontworpen vragenlijst.

 

Een speciale syllabus is voorzien voor de cursus. Inbegrepen zijn ook een testset en een repertorium.De cursus loopt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Gelieve schrijfgerief, drinken en lunch mee te brengen. Wij zorgen voor biothee en koffie en koekjes..Een deelnemerscertificaat is voorzien. De laatste halve dag besteden we volledig aan een praktijkoefening “celzouten uitzoeken voor iemand” We oefenen met de aangeleerde methodieken en technieken. Zo ben je goed voorbereid om zelf aan de slag te gaan.

 

De cursus vindt plaats in de cursusruimte boven de winkel,Thonissenlaan 86, 3500 Hasselt. De Thonissenlaan is dat gedeelte van de kleine ring rond Hasselt (“groene boulevard") dat net achter de kanaalkom begint Parkeren kan in de parking aan de Holiday Inn of deze van de Blauwe Boulevard.. Thonissenlaan 86 is het derde huis aan je rechterkant wanneer je vanuit de kanaalkom de stad binnen wil gaan aan de Holiday Inn. Wie met de bus of trein komt kan aan het station om de vijf minuten de “Boulevardpendel”bus nemen. Deze stopt recht voor de winkel, halte “Molenpoort”.

 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 250 € zoals aangegeven op het bijgevoegde inschrijvingsformulier. Om deel te kunnen is wel vereist dat het inschrijvingsformulier op voorhand terug gezonden wordt. Wie inschrijft en betaalt voor 31 december 2024, ontvangt 10 % korting.