Cursus celzouten en gebruik

De nieuwe basiscursus celzouten van Dr. Schüssler vindt plaats op zaterdag 5 februari 2022,19 februari en 19 maart 2022.. We staan zelf in voor de opleiding.

De inhoud van de cursus

Komen ondermeer aan bod : Wat houden celzouten in ? Hoe werken ze ? Hoe kan je ze gebruiken voor zowel thuis als in de praktijk ? Waarom ontstaan er mineralentekorten ? De gelaatsdiagnose van de 14 Schüsslerzouten. De werking van de eerste 12 celzouten op je lichaam en 2 belangrijke hogere celzouten. Hoe doseren ? Welke reacties zijn mogelijk ? Hoe kunnen we celzouten uitwendig gebruiken ? Waar let ik op bij het uitzoeken van celzouten ?De geestelijke achtergronden en de energetische werking van de celzouten. We oefenen in de bepaling van de juiste celzouten op basis van een speciaal daartoe ontworpen vragenlijst.

Een speciale syllabus is voorzien voor de cursus.De cursus loopt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Gelieve schrijfgerief, drinken en lunch mee te brengen. Wij zorgen voor biothee en koffie en koekjes..

Een deelnemerscertificaat is voorzien.

De cursus vindt plaats in de cursusruimte boven de winkel,Thonissenlaan 86, 3500 Hasselt. De Thonissenlaan is dat gedeelte van de kleine ring rond Hasselt (“groene boulevard") dat net achter de kanaalkom begint. Aan de kanaalkom vindt je parkeerplaats. Thonissenlaan 86 is het derde huis aan je rechterkant wanneer je vanuit de kanaalkom de stad binnen wil gaan aan de Holiday Inn. Wie met de bus of trein komt kan aan het station om de vijf minuten de “Boulevardpendel”bus nemen. Deze stopt recht voor de winkel, halte “Molenpoort”.

Voor ieders gezondheid en welzijn werken we samen van op een veilige afstand en dragen we onze mondmaskers zodat de lessen voor ieder van onsop een respectvolle en veilige manier kunnen doorgaan. Met dank voor het begrip.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 250 € zoals aangegeven op het bijgevoegde inschrijvingsformulier. Om deel te kunnen is wel vereist dat het inschrijvingsformulier op voorhand terug gezonden wordt. Wie inschrijft en betaalt voor 15 januari 2020, ontvangt 10 % korting.

Het aantal deelnemers wordt beperkt gehouden omdat we iedereen aan bod willen laten komen. De volgorde van de betalingen is bepalend voor de deelname.

x Klik Hier om het inschrijvingsformulier te downloaden