Verdiepingscursus Bloesemremedies

 

Verdiepingscursus bloesemremedies

 

We richten opnieuw een cursus bloesemremedies voor gevorderden in.

Deze cursus is alleen toegankelijk voor wie de basiscursus van 10 lessen gevolgd heeft.

Wat gaan jullie leren ?

 

De inhoud van de cursus 

Komen ondermeer aan bod :

Hoe belangrijk is de vraagstelling als je remedies wil uitzoeken ?

Hoe werken met en op de innerlijke kinderen, de diepere spiegels in relaties, het uitzoeken van bloesemremedies voor speciale situaties zoals je omgeving. Bloesemremedies uitzoeken rond het hoofd.Remedies uitzoeken voor de ruimte voor jezelf en in het bijzonder op de keel. De indeling van het lichaam in emotionele gebieden.

Remedies uitzoeken op pijnen.

Hoe belangrijk zijn chakra’s voor ons, hoe leren omgaan met angsten en daar op werken.

De blokkade van je manifestatie en hoe ruim ik die op ? 

Hoe kan je werken met bloesemremedies als mensen niet meer naar elkaar kunnen of willen luisteren en relaties aan en uit gaan ?

Het leren aarden van jezelf en de kliënt en het evenwicht leren bepalen.

De verbinding met jouw Engel, samenwerken met jouw innerlijke Engel van Liefde.

We geven ook aandacht aan de samenwerking tussen bloesemremedies en celzouten. Een certificaat is voorzien.

  

De cursussen gaan door op zaterdag zaterdag  17 februari 2018, 2 maart, 24 maart, 7 april, 21 april, 12 mei en 19 mei 2018.

 

De cursus loopt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Gelieve schrijfgerief, lunch en drinken mee te brengen. Wij zorgen voor biothee en koffie.

 

De cursus vindt plaats in de cursusruimte boven de winkel,Thonissenlaan 86, 3500 Hasselt. De Thonissenlaan is dat gedeelte van de kleine ring rond Hasselt (“groene boulevard") dat net achter de kanaalkom begint.  Aan de kanaalkom vindt je parkeerplaats. Thonissenlaan 86 is het derde huis aan je rechterkant wanneer je vanuit de kanaalkom de stad binnen wil gaan aan de Holiday Inn. Wie met de bus of trein komt kan aan het station om de vijf minuten de “Boulevardpendel”bus nemen. Deze stopt recht voor de winkel, halte “Molenpoort”.

 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 560,00 € zoals aangegeven op het bijgevoegde inschrijvingsformulier.  Om deel te kunnen nemen is wel vereist dat het inschrijvingsformulier op voorhand terug gezonden wordt.  Deelnemers die het volledige bedrag voldoen zoals aangegeven op het inschrijvingsformulier, genieten van een korting van 10%.

 

 

 

Klik hier om het inschrijvingsformulier te downloaden,